Telecom

Jouw perfecte telefonie oplossing

Als bedrijf wil je altijd bereikbaar zijn, maar natuurlijk daarvoor niet teveel betalen. Om dit op uw werkplek te bereiken wordt er met veel verschillende termen gestrooid zoals ‘hosted telefonie’, ‘hosted voice’ en ‘VoIP’. Wij noemen het liever ‘jouw perfecte telefonie oplossing’! Het werkt heel simpel. Je telefoongesprekken gaan via het datanetwerk, net zoals het internet. Het resultaat is een telefonische oplossing via de cloud, wat een aantal grote voordelen heeft ten opzichte van ouderwetse telefooncentrales.

Hosted telefonie bespaart je tot 30% van je kosten

Gebruik van VoIP bellen onderling is gratis, waarbij het niet uitmaakt bij welke vestiging je collega zich bevindt. Dit geldt voor elk bedrijf in bijvoorbeeld de omgeving van Groesbeek, Nijmegen, Wijchen, Cuijk of Boxmeer. Vooral voor een bedrijf met meerdere vestigingen of een vestiging in het buitenland is de besparing op kosten voor je bedrijfstelefonie aanzienlijk.

Hosted telefonie is flexibel

Overal in het bedrijf waar een telefoontoestel staat, kun jij werken. Jij bent gewoon bereikbaar op je eigen, vaste nummer. Dit kan omdat alle telefoons aan hetzelfde netwerk worden gekoppeld. Zo maakt VoIP flexibel werken gemakkelijk, zodat jij en je collega’s het meeste uit hun werkdag kunnen halen. Verder groeit hosted telefonie of VoIP mee met jouw organisatie. Uitbreiding van IP-aansluitingen zijn binnen vijf werkdagen eenvoudig geregeld. Bovendien verhuist je telefoon gemakkelijk met je mee. Een VoIP account is gekoppeld aan een toestel of een VoIP bedrijfscentrale, niet aan een geografische locatie. Dat maakt verhuizen of tijdelijk in een ander pand werken eenvoudig en voordeliger.

De experts van IT voor de zaak staan voor je klaar met een degelijk en uitgebreid advies hoe jouw perfecte telefonie oplossing eruit ziet. Dus ben je op zoek naar hosted telefonie in de omgeving van Groesbeek, Nijmegen, Wijchen, Cuijk, Boxmeer? Pak je telefoon of neem contact op met één van onze professionals.

Telefonie met betere bereikbaarheid en meer functionaliteiten

De uitgebreide functionaliteiten die hosted telefonie met zich meebrengt zorgen voor een betere bereikbaarheid van je medewerkers en een professionele uitstraling van je bedrijf.

Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld:
✓ CRM koppeling en ‘click-to-dial’
✓ Koppeling met Outlook
✓ Volledig geïntegreerd met je smartphone, bijvoorbeeld je iPhone
✓ Ondersteunt ‘het nieuwe werken
✓ Uitgebreide voicemail

Professioneel advies

Volledig inzicht en grip

Eén aanspreekpunt

Uitstekend bereikbaar

Contact opnemen
024 - 303 00 46