Beheer

Als ondernemer of professional houd je jezelf het liefste bezig met datgene waar je het allerbeste in bent. Je ICT zou je het liefste volledig uitbesteden, maar je wilt wel de zekerheid dat deze altijd en overal werkt. Je ICT-omgeving uitbesteden bij de experts van IT voor de zaak is kiezen voor continuïteit, zekerheid en inzetbaarheid. Met beheer zijn wij in staat onze klanten zorgeloos te laten werken met hun
ICT-oplossing op maat.

Systeembeheer: Professioneel onderhoud is van groot belang om uw ICT optimaal te laten functioneren. Daarom komen wij op periodieke basis bij je langs. Hierdoor ben je verzekerd van een ICT-omgeving die door onze experts wordt gecontroleerd, beheerd en indien nodig gecorrigeerd.

Monitoring: Wij gebruiken voor deze dienst de modernste technologie. Deze stelt ons in staat dagelijks de IT werkzaamheden geautomatiseerd te monitoren, de problemen te melden en desgewenst professioneel af te handelen.

 

Beste online back-up

Zoekt u voor uw bedrijf een goede manier om uw bedrijfsdata veilig te stellen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u de beste online data back-up van Nederland aan en zorgen ervoor dat u niet langer iedere keer opnieuw handmatig van al uw data een back-up hoeft te maken. Door gebruik te maken van de veiligste online back-up van Nederland voorkomt u onnodig dataverlies en is uw data te allen tijde gewaarborgd. Bovendien is onze service voordelig en garanderen wij u dat
wij uw data veilig online back-uppen.

Al uw bestanden veilig opslaan

Bij ons heb je een flexibele databundel . Je kunt dus van al je bestanden een back-up maken, ook van je grootste bestanden. Verder maak je zoveel en zo vaak als je wilt een back-up.

Online back-up in Exchange

Onze software heeft plug-ins die kunnen worden gebruikt in combinatie met Exchange en verschillende databases. Dat betekent dat u niet hoeft te gaan zitten wachten totdat uw online back-up klaar is, maar dat u gewoon door kunt blijven werken. Om met onze diensten aan de slag te kunnen gaan, kunt u indien gewenst gebruik maken van onze installatieservice. Wij zorgen er dan voor dat uw online back-up client software en het back-up schema op locatie worden afgestemd naar uw wensen. U hoeft zich daarna geen zorgen meer te maken over uw data. Hiervan wordt automatisch een back-up gemaakt. Wij houden u desgewenst iedere dag per e-mail op de hoogte van de back-up resultaten van die dag.

Veilige online back-up via SSL

De door ons verzorgde back-up software maakt gebruik van de beveilige SSL technologie, die bijvoorbeeld ook bij financiële transacties wordt gebruikt. Uw data wordt via een SSL verbinding naar onze servers verzonden. Uw gegevens worden op twee verschillende fysieke locaties opgeslagen in onze datacenters. Deze zijn voorzien van koelsystemen, noodstroomvoorzieningen, beveiligers en zijn bovendien ingericht in een brandveilige omgeving. De prijs voor onze beveiligde back-ups is afhankelijk van verschillende factoren. Wij bespreken graag wat voor u de prijs zou zijn. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid opslag die u voor uw data nodig heeft. Wilt u weten wat de mogelijkheden voor uw bedrijf zijn? Neem dan gerust contact met ons op.

Contactformulier

Bericht sturen

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Support