Data Recovery

Data recovery

Als uw data van cruciaal belang is, raden wij u aan bij dataverlies direct contact op te nemen. Amateuristische pogingen tot herstel doen meer kwaad dan goeds. Voor onze klanten omvat onze data recovery service een mogelijkheid voor een gratis probleemdiagnose.

IT voor de zaak is een premium partner van DRN BV. Hierdoor bent u verzekerd van de best mogelijke professionele hulp bij dataverlies.

Wij herstellen:

✔ Softwarematig beschadigde harde schijven

In het geval dat uw harde schijf crasht, bestaat er de mogelijkheid tot harde schijf reparatie. Uw data wordt via professionele recovery hersteld.

✔ Fysiek beschadigde harde schijven

In 95% van alle gevallen voeren wij een succesvolle harde schijf recovery uit. Uw harde schijf wordt behandeld in een cleanroom lab.

✔ SSD schijven

Met de SSD recovery service is er nog hoop bij dataverlies. Als uw SSD schijf niet meer wordt herkend en u al uw data dreigt te verliezen, neemt u contact met ons op.

✔ Complete RAID systemen

Raid data recovery voor RAID-, SAN-, NAS- en Snap-servers, RAID 0, RAID 1, RAID 5, RAID 6 en nog veel meer. We maken gebruik van servers met een opslagcapaciteit in de Terabytes, zodat we de grote RAID-systemen kunnen verwerken die ons worden aangeboden voor systeemherstel.

✔ USB, SD en overige FLASH geheugen

Onze expertise wordt ook massaal ingezet om recovery’s uit te voeren voor cd’s (R/RW), dvd’s (+-R/+-RW), USB-sticks, memorystick en flashcards (micro)-SD.

Professioneel advies

Volledig inzicht en grip

Eén aanspreekpunt

Uitstekend bereikbaar

Contact opnemen
024 - 303 00 46