ICT uitbesteden bij IT voor de zaak

Zorgeloos ondernemen dankzij onze experts

Als ondernemer of professional houd je jezelf het liefste bezig met datgene waar je het allerbeste in bent. Je ICT zou je het liefste uitbesteden (ICT outsourcing), maar je wilt wel de zekerheid dat deze altijd en overal werkt. Je ICT-omgeving uitbesteden bij de experts van IT voor de zaak is kiezen voor werken zonder zorgen. Omdat wij geloven in volledige transparantie, bieden we namelijk een vaste prijs per werkplek per maand voor uw complete ICT-oplossing!

 

Uitbesteden zonder verrassingen door combinatie van cloud én lokaal

Uitbesteden naar de cloud biedt vele voordelen, zo kunt u altijd en overal werken tegen lage kosten. Door dit te combineren met de juiste aanschaf en installatie van hardware, ontstaat een ICT-omgeving die perfect bij jouw bedrijf past. Ook de implementatie van hardware en software zit in de prijs per werkplek per maand ingesloten, waardoor je dus nooit met grote, onverwachte kosten geconfronteerd wordt.

ICT uitbesteden begint bij vertrouwen

Als je jouw ICT wilt uitbesteden, is er niks belangrijker dan het vertrouwen in de juiste mensen. Daarom nodigen wij je uit bij ons op kantoor, zodat we rustig de tijd kunnen nemen om elkaar te leren kennen en je te overtuigen van onze passie voor jouw IT.
Dus ben je op zoek naar de beste partner voor het uitbesteden van je automatisering in de omgeving van Groesbeek, Nijmegen, Wijchen, Cuijk, Boxmeer of daarbuiten?
Pak je telefoon of klik op onderstaande button voor contact met één van onze experts voor een vakkundig en vrijblijvend advies.

De voordelen van je ICT uitbesteden bij IT voor de zaak

Wij, de experts van IT voor de zaak, hebben passie voor IT. Of je werkt in de omgeving van Groesbeek, Nijmegen, Wijchen, Cuijk, Boxmeer of daarbuiten? Wij staan altijd voor je klaar met een goed onderbouwd advies.

ICT uitbesteden bij ons biedt echter nog meer voordelen:
✓ Vaste prijzen, volledig grip op je kosten
✓ Geïntegreerde totaal oplossing voor software en hardware met elk device (desktop, laptop, tablet en smartphone)
✓ Een kostenbesparing van gemiddeld 20% tot 25% in verhouding tot de marktprijs voor IT-omgeving
✓ Korte responstijd en een persoonlijke service

Contactformulier

Bericht sturen

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Support