Office 365

Met office 365 van Microsoft heeft u altijd en overal veilig toegang tot al uw email, agenda’s en documenten vanuit de cloud. Daarnaast kunt u online de MS Office software gebruiken die u gewend bent, zoals Word en Excel. De email toepassingen, agenda’s en overige functies van office 365 zijn beschikbaar voor de meeste besturingssystemen en apparaten zoals tablets en smartphones. Dat maakt het de perfecte oplossing voor professionals die onafhankelijk van tijdstip en locatie willen werken. Uw medewerkers kunnen met MS Office 365 hun werk altijd en overal uitvoeren, in binnen- en buitenland.

 

Functionaliteiten

Office 365 biedt een totaaloplossing op het gebied van software voor bedrijven. Met een uitgebreid pakket aan functionaliteiten heeft u altijd en overal de juiste tools binnen handbereik.

E-mail en agenda
Office 365 optimaliseert zakelijke communicatie met Outlook, waardoor effectieve e-mailuitwisseling en georganiseerde agenda's mogelijk zijn.

Documentbeheer
SharePoint biedt bedrijven een krachtige tool voor efficiënt documentbeheer en delen van bestanden.

Online samenwerken
Microsoft Teams brengt online vergaderingen, chat en projectmatige samenwerking samen op één platform.

Cloudopslag
OneDrive biedt veilige cloudopslag, waardoor organisaties toegang hebben tot belangrijke bestanden vanaf elk apparaat.

Dit is slechts een greep uit alle functionaliteiten die Office 365 biedt. We vertellen u er graag meer over.

Office 365 voor bedrijven

Of u nu een groeiende startup bent of een gevestigde onderneming, Office 365 biedt een uitgebreide suite van krachtige tools die specifiek zijn ontworpen om de behoeften van bedrijven te vervullen. Ze stroomlijnen bedrijfsprocessen en stelt personeel in staat om effectief samen te werken.

✓ Overal en altijd toegang tot email, agenda en contacten
✓ Werkt op vrijwel ieder (mobiel) apparaat
✓ Samen met collega’s aan documenten werken of een vergadering beleggen
✓ Altijd de meest recente versie van Office 365
✓ Eenvoudig in gebruik

Voordelen voor bedrijven

Werken met office 365 biedt bedrijven verschillende voordelen die de efficiëntie ten goede komen.

De juiste tools
Medewerkers krijgen de juiste tools om hun werk uit te voeren. Van het maken van spreadsheets in Excel tot flitsende presentaties in PowerPoint.

Verbeterde samenwerking
Samenwerking tussen collega’s wordt effectiever doordat Office 365 het delen van documenten en projecten coördineren eenvoudig maakt.

Flexibiliteit
Door de cloud oplossing die Office 365 biedt, heeft het personeel altijd en overal toegang tot documenten en hun e-mail. Dit biedt flexibiliteit doordat werkzaamheden niet zijn gebonden aan de locatie van het bedrijf.

Schaalbaar
Office 365 groeit mee met uw bedrijf waardoor aanpassingen en uitbreidingen eenvoudig zijn zonder grote investeringen. Deze voordelen stellen organisaties in staat om kosteneffectief, flexibel en samenwerkingsgericht te opereren.

Microsoft Office 365 aanschaffen

Wij leveren Microsoft Office 365 op maat. Dat maakt onze dienst geschikt voor elk type bedrijf, van MKB tot grote bedrijven met meerdere locaties. Dankzij Office 365 heeft u in één pakket al uw e-mail, agenda, Office functionaliteiten en communicatiesoftware. Overzichtelijk en veilig. U maakt altijd gebruik van de nieuwste software en de beste antivirus- en antispamsoftware.

Bovendien hebben u en uw medewerkers altijd en overal toegang tot documenten, e-mail, agenda en contactpersonen. Bovendien is het een makkelijke manier om met elkaar in contact te blijven. Uw medewerkers hebben per persoon 25Gb opslagruimte tot hun beschikking.

Wilt u weten hoeveel een Microsoft Office 365 pakket voor uw bedrijf kost? Wij bieden u graag advies. Neem daarvoor gerust contact met ons op.

Contactformulier

Bericht sturen

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Support