Office 365

Met office 365 van Microsoft heb je altijd en overal veilig toegang tot al je email, agenda’s en documenten vanuit de cloud. De email toepassingen, agenda’s en overige functies van office 365 zijn beschikbaar op de meeste tablets en mobiele telefoons, waaronder de Iphone, Windows Phone, Ipad, Android, Symbian en Blackberry.

Deze mobiele office oplossing is voor iedereen eenvoudig in gebruik, ook voor medewerkers met minder IT-kennis. Samen met je collega’s kun je aan je documenten werken of een vergadering beleggen.

De voordelen van Microsoft Office 365

✓ Overal en altijd toegang tot je email, agenda en contacten
✓ Werkt op vrijwel ieder (mobiel) apparaat
✓ Samen met collega’s aan documenten werken of een vergadering beleggen
✓ Altijd de meest recente versie van Office 365
✓ Eenvoudig in gebruik

 

Microsoft Office 365

Met Microsoft Office 365 kunt u vanaf iedere locatie en op ieder gewenst moment gebruik maken van uw e-mail, uw agenda en documenten delen. Daarnaast kunt u online de MS Office software gebruiken die u gewend bent, zoals Word en Excel. Deze functionaliteiten vindt u allemaal terug op internet en is in het bijzonder geschikt voor professionals die onafhankelijk van tijdstip en locatie willen werken. Uw medewerkers kunnen met MS Office 365 hun werk altijd en overal uitvoeren, in binnen- en buitenland. Bovendien is het gebruik van Microsoft Office 365 een veel efficiëntere manier van het inzetten van uw ICT-middelen.

Wat is Microsoft Office 365?

Met Office 365 haalt u een volwaardige oplossing voor e-mail, communicatie en samenwerking in huis, waarbij alles via cloud computing verloopt. Bovendien kan de software gecombineerd worden met het bekende Office Professional Plus pakket.

Office 365 bestaat uit vijf onderdelen: Office Professional Plus, SharePoint Online, Lync Online, Exchange Online en Office Web Apps. Door gebruik te maken van Office Professional Plus kunt u gebruik maken van de nieuwste versies van Office applicaties.

Met Exchange Online maakt u gebruik van met antivirus- en antispamfilters ingebouwde servers waarop u uw e-mail, agenda en contactpersonen veilig beheert.
In SharePoint Online kunt u op een centrale locatie documenten en informatie delen met uw medewerkers, collega’s en uw klanten. Via Lync Online staan uw medewerkers vanaf welke locatie dan ook met elkaar in verbinding en kunnen zij onder andere chatberichten sturen, audio- en videogesprekken voeren en webvergaderingen houden.

In Office Web Apps maakt u gebruik van online versies van Microsoft Word, Excel, PowerPoint en OneNote. Dit is een slimme manier om uw documenten rechtstreeks vanuit uw browser te openen en te bewerken.

Microsoft Office 365 aanschaffen

Wij leveren Microsoft Office 365 op maat. Dankzij Office 365 heeft u in één pakket al uw e-mail, agenda, Office functionaliteiten en communicatiesoftware. Overzichtelijk en veilig.

Bovendien heeft u altijd en overal toegang tot uw documenten, e-mail, agenda en contactpersonen. Voor uw medewerkers is het tevens een makkelijke manier om met elkaar in contact te blijven. U maakt altijd gebruik van de nieuwste software en de beste antivirus- en antispamsoftware.

Uw medewerkers hebben per persoon 25Gb opslagruimte tot hun beschikking. Wilt u weten hoeveel een Microsoft Office 365 pakket voor uw bedrijf kost? Wij bieden u graag advies. Neem daarvoor gerust contact met ons op.

Contactformulier

Bericht sturen

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Support