De voordelen van ICT outsourcing

ICT outsourcing: het beheer van je complete ICT-omgeving, problemen met de WiFi of de mogelijkheden van online werken verkennen.

Doe je dit als ondernemer zelf, dan kost het je veel tijd en energie. En doordat je niet beschikt over alle technische kennis, staat dit vrijwel altijd garant voor de nodige frustraties. Gelukkig is er een oplossing, namelijk ICT outsourcing. Bedrijven die hun ICT uitbesteden aan een professionele ICT dienstverlener zoals IT voor de zaak, ervaren op de korte en lange termijn veel voordelen.

 

Waarom ICT outsourcing?

De meeste ondernemers verzorgen de catering of schoonmaak van hun bedrijf niet zelf. Andere partijen zijn hier beter in, zorgen ervoor dat alles netjes voor elkaar is en geven hiermee een stukje rust. Dit geldt ook voor IT outsourcing, iets dat vreemd genoeg nog niet iedere ondernemer doet. En dat terwijl het uitbesteden van ICT zeker vier belangrijke voordelen biedt.

IT-beheer

1. focus op de core business

Het eerste voordeel is voor ondernemers, wiens tijd kostbaar is, meestal ook het belangrijkste. Alles moet optimaal werken, zodat zij hun werk naar behoren kunnen uitvoeren. Ondernemers zijn als topsporters: ze presteren het beste onder ideale omstandigheden. ICT outsourcing draagt hier flink aan bij.
IT-beheer

2. kosten besparing door outsourcen

IT outsourcen vergt een investering, maar deze betaalt zich op termijn terug. Als de ICT-voorzieningen perfect werken, draagt dat bij aan de productiviteit van het hele bedrijf. Bovendien is het eenvoudiger en goedkoper om de ICT-omgeving goed bij te houden, dan achteraf eventuele problemen te moeten oplossen.
IT-beheer

3. verhoging flexibiliteit

Online werken, bellen via VoIP, overal toegang tot je bestanden en virtueel vergaderen. Met IT outsourcing gaat er een wereld aan flexibiliteit voor je open. En eenmaal goed ingericht, heb je er geen omkijken meer naar.
IT-beheer

4. op peil houden expertise

Jouw bedrijf wil op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de branche. Daarbij is technologie onvermijdelijk. Met behulp van de laatste technieken wordt het gemakkelijker om je kennis up to date te houden.

Daarom IT outsourcing door IT voor de zaak!

IT voor de zaak is de professionele ICT dienstverlener aan wie je jouw ICT met een gerust hart kunt outsourcen. We bieden ICT-maatwerk op basis van best practices en innovatie. Dit zijn stabiele, schaalbare oplossingen die een groeipad (of krimp) mogelijk maken. Kortom, ICT die meebeweegt met jouw eisen en wensen. We bieden alle ICT-diensten onder één dak, van beheer en printing tot scanning en VoIP. Daarbij stellen we niet de techniek centraal, maar jouw behoeften als klant.

Lease

Bovendien kun je de gehele digitale werkomgeving, inclusief beheer en alle benodigde hard- en software, afnemen op basis van lease. Hierdoor heb je geen eenmalige investeringskosten en dus geen afschrijving.

Interesse in ICT outsourcing door IT voor de zaak? Neem contact op en we vertellen u alles over de mogelijkheden!

Contactformulier

Bericht sturen

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Support