Cloud én lokaal

De automatisering van IT voor de zaak biedt het beste van twee ICT-werelden.

Door de technologie uit de cloud met Office 365 te combineren met de nieuwste hardware, ontstaat voor onze klanten hun eigen, perfecte oplossing. Doordat de implementatie ook wordt berekend per werkplek per maand, komt u nooit meer voor grote onverwachte investeringen te staan. Dat is de zekerheid van de automatisering die de experts van IT voor de zaak u bieden. Automatisering met IT voor de zaak heeft grote voordelen.

 

Voordelen van Cloud Software

Cloudsoftware biedt bedrijven verschillende voordelen, waarvan toegankelijkheid op afstand de belangrijkste is. Met de Cloud oplossingen van IT Voor de Zaak kunnen bedrijven profiteren van schaalbaarheid, waarbij de IT-infrastructuur moeiteloos kan meegroeien met veranderende behoeften. Deze flexibiliteit gaat hand in hand met kostenefficiëntie, waarbij u alleen betaalt voor wat u gebruikt. Het resultaat is een verbeterde operationele efficiëntie, waar medewerkers naadloos samenwerken, ongeacht hun locatie, terwijl de IT-kosten in lijn blijven met de werkelijke behoeften van het bedrijf.

Modules

Door te werken met vaste modules, ontstaat een transparante ICT-omgeving voor elk bedrijf die tegelijkertijd gemakkelijk schaalbaar is. De modules maken 90% van uw automatisering, de rest wordt door onze experts op maat voor u ingevuld. Zo krijgt u een voordelige IT-oplossing, die perfect past bij uw professionele bedrijf. Dus bent u op zoek naar de beste partner voor het uitbesteden van automatisering in de omgeving van Groesbeek, Nijmegen, Wijchen, Cuijk, Boxmeer of daarbuiten? Pak de telefoon of neem contact op met één van onze experts voor een vakkundig en vrijblijvend advies.

Door je automatisering uit te besteden bij IT voor de zaak kun je profiteren van een aantal voordelen:

✓ Vaste prijzen, volledig grip op je kosten
✓ Geïntegreerde totaal oplossing voor software en hardware met elk device
     (desktop, laptop,tablet en smartphone)
✓ Een kostenbesparing van gemiddeld 20% tot 25% in verhouding tot de marktprijs voor
      IT-omgeving
✓ Korte responstijd en een persoonlijke service
✓ Automatiseren zonder zorgen

Contactformulier

Bericht sturen

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Combinatie van Cloud en lokale hardware

De synergie tussen cloud-technologie en lokale hardware vormt de meest effectieve IT-oplossing. Office 365 in de cloud werkt naadloos samen met de nieuwste lokale hardware, waardoor bedrijven profiteren van optimale prestaties en flexibiliteit. Deze gecombineerde aanpak biedt niet alleen de voordelen van cloud-gebaseerde toegankelijkheid, maar ook de rekenkracht en controle van lokale hardware. Het resultaat is een geïntegreerde IT-omgeving die bedrijven in staat stelt om optimaal te presteren in een steeds veranderend zakelijk landschap.

IT Voor de Zaak is jouw partner op het gebied van IT. Of u nu op zoek bent naar flexibele cloud werkplekken of andere efficiënte cloud oplossingen, wij hebben de passende oplossing. Met onze persoonlijke aanpak en maatwerkoplossingen maken wij uw IT-omgeving toegankelijk, schaalbaar en optimaal presterend. Neem contact met ons op. Onze specialisten vertellen u alles over onze dienstverlening, waarmee we alle zorgen uit handen kunnen nemen.
Support