Referenties

Norbert Wortelboer

Th. Wortelboer BV


Wij, Th. Wortelboer B.V. uit Heumen, leverancier, importeur en fabrikant van pijpbewerkingsmachines en gereedschappen, heeft bij IT voor de zaak B.V. uit Groesbeek in 2014 opdracht gegevens de gehele automatisering binnen ons bedrijf te moderniseren cq. te vernieuwen waar nodig. Gedurende de gehele periode van begin tot eindoplevering heeft ons de professionaliteit en kunde van dit bedrijf ons een zeer positieve indruk gegeven.
Wij kunnen door deze ervaringen enkel zeer positieve gedachten hebben over IT voor de zaak B.V. en kan eenieder aanraden met hen in zee te gaan.

Jan van den Berg

Renske


Na wat rond kijken op zoek naar een nieuwe ICT partner kwamen we IT voor de zaak tegen. Een jong bedrijf met de juiste visie op ICT. Na een aantal gesprekken hebben we besloten met IT voor de zaak in zee te gaan en hebben daar geen moment spijt van gehad.
Een ICT bedrijf zoals het hoort, de afspraken worden nagekomen! Korte lijnen en snelle service.

Theo Wijers

Nikkelen Elektrotechniek


Inmiddels hebben we van IT voor de zaak de volledige dienstverlening. ICT, print/scan en telefonie. Een verademing met één aanspreekpunt voor alle zaken omtrent de informatie voorziening rondom mijn bedrijf. Veel van de activiteiten bevinden zich buiten het hoofdkantoor, maar nu zijn al mijn medewerkers altijd over bereikbaar, heden ten dage een must.
Korte lijnen, duidelijke en transparante communicatie zorgen voor een 100% klanttevredenheid.
 

Bas van Loon

Cool Car Automotive


Wij werken nu bijna een jaar met IT voor de zaak. Dankzij hen hebben wij geen omkijken meer naar onze ICT! Een probleemloze migratie. In het voortraject alle betrokkenen partijen op één lijn gekregen, wat resulteerde in een oplevering binnen de tijd én binnen het budget.
Nu profiteren wij van hun uitstekende service!

Eric van Brakel

Welbie Sanitair


Zo kan het dus ook! Dit was mijn eerste reactie na oplevering. Mijn diepgewortelde afkeer tegen IT bedrijven, onder andere ontstaan door discussie tussen hard- en software leveranciers, onduidelijke offertes en buiten begroting werken is verdwenen. De angel van deze discussie is volledig door IT voor de zaak verwijderd.
Mijn business heeft geen moment stil gelegen, de migratie is door IT voor de zaak hier omheen gepland.

Professioneel advies

Volledig inzicht en grip

Eén aanspreekpunt

Uitstekend bereikbaar

Contact opnemen
024 - 303 00 46