Online back-up

Beste online back-up

Zoekt u voor uw bedrijf een goede manier om uw bedrijfsdata veilig te stellen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u de beste online data back-up van Nederland aan en zorgen ervoor dat u niet langer iedere keer opnieuw handmatig van al uw data een back-up hoeft te maken. Door gebruik te maken van de veiligste online back-up van Nederland voorkomt u onnodig dataverlies en is uw data te allen tijde gewaarborgd. Bovendien is onze service voordelig en garanderen wij u dat
wij uw data veilig online back-uppen.

Online back-up in Exchange

Onze software heeft plug-ins die kunnen worden gebruikt in combinatie met Exchange en verschillende databases. Dat betekent dat u niet hoeft te gaan zitten wachten totdat uw online back-up klaar is, maar dat u gewoon door kunt blijven werken. Om met onze diensten aan de slag te kunnen gaan, kunt u indien gewenst gebruik maken van onze installatieservice. Wij zorgen er dan voor dat uw online back-up client software en het back-up schema op locatie worden afgestemd naar uw wensen. U hoeft zich daarna geen zorgen meer te maken over uw data. Hiervan wordt automatisch een back-up gemaakt. Wij houden u desgewenst iedere dag per e-mail op de hoogte van de back-up resultaten van die dag.

Veilige online back-up via SSL

De door ons verzorgde back-up software maakt gebruik van de beveilige SSL technologie, die bijvoorbeeld ook bij financiële transacties wordt gebruikt. Uw data wordt via een SSL verbinding naar onze servers verzonden. Uw gegevens worden op twee verschillende fysieke locaties opgeslagen in onze datacenters. Deze zijn voorzien van koelsystemen, noodstroomvoorzieningen, beveiligers en zijn bovendien ingericht in een brandveilige omgeving. De prijs voor onze beveiligde back-ups is afhankelijk van verschillende factoren. Wij bespreken graag wat voor u de prijs zou zijn. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid opslag die u voor uw data nodig heeft. Wilt u weten wat de mogelijkheden voor uw bedrijf zijn? Neem dan gerust contact met ons op.

Professioneel advies

Volledig inzicht en grip

Eén aanspreekpunt

Uitstekend bereikbaar

Contact opnemen
024 - 303 00 46