Printing

Printing uitbesteden is jouw oplossing

Zorgeloze print en scan oplossingen

Als experts in ICT-oplossingen weten wij dat je voor een uitdaging staat, net als elk bedrijf in de omgeving Groesbeek, Nijmegen, Wijchen, Cuijk of Boxmeer. Allen gebruiken zij steeds meer papier en maken zij meer digitale documenten aan dan ooit. Hoe ga je als bedrijf om met die steeds groter groeiende stroom aan documenten? Als IT-specialist is IT voor de zaak een perfecte partner om de documentenstroom te optimaliseren. Onze experts creëren voor elk bedrijf een oplossing op maat voor je documenten, printing en scanning.

De beste keus op het gebied van printen

De keuze voor de juiste printer of MFP staat of valt bij het advies van jouw ICT-partner. Zij weten door middel van de juiste vragen te stellen welke printer of MFP het beste bij jouw bedrijf past. Zo leveren wij van IT voor de zaak je een besparing op in kosten en tijd. Zo brengen wij eerst je werkproces in kaart en geven daarbij een gedegen advies op maat.Heb je voor je printoplossing al eens de volgende vragen gesteld?

• Op welke plekken wordt er gewerkt?
• Hoe vindt de opslag van documenten plaats en hoe vinden we deze gemakkelijk terug?
• Werken je medewerkers met laptops en tablets?
• Is het voor ons handig om rechtstreeks naar een applicatie te scannen?

Door deze en nog andere vragen te stellen kunnen wij de juiste print oplossingen adviseren voor jouw bedrijf. Zo ontvang je nooit een standaard offerte, maar een advies op maat. Tot slot kun je onze print oplossing naadloos integreren met onze IT-omgeving, voor een zorgeloze ICT-oplossing.

Professioneel advies

Volledig inzicht en grip

Eén aanspreekpunt

Uitstekend bereikbaar

Contact opnemen
024 - 303 00 46